Ta cykeln med dig på semestern

Semester i Sverige, det kan vara riktigt trevligt. Det finns mycket att se och göra här i vårt avlånga land. En god idé är att om du ska åka runt, med bil, ta med dig cykeln! Även om det går att hyra på många platser, så är det inte fel att ha sin egen. En bra cykel är för övrigt Batavus, eller Batavus Torino. Dessa är så kallade elcyklar. Det som är speciellt med en Batavus från elcykelpunkten är att de har en mycket hög kvalitet samt att de är utrustade med en mängd bra saker. Det gör att de är perfekta att ha med på en cykelsemester.

Varför en elcykel?

En Batavus Torino eller en annan modell av elcykel är ett bra val, då det underlättar cyklingen på ett mycket bra sätt. En elcykel har ju en liten motor, som drivs av el. Den kan man koppla på om det är tunga långa uppförsbackar eller om det skulle bli en hård motvind. Det blir enklare att cykla helt enkelt. Även om de kommer med en motor, så är de inte otympligare än vad en vanlig cykel är. De kan därmed enkelt tas med på bilen, på båten och så vidare. 

Se dig omkring i Sverige

Fördelen att ha med sig cykeln, även om du har en bilsemester, är att du med en cykel kan ta dig runt de platser ni stannar till på. Man ser bra mycket mer på en cykelsadel än från en bil!

11 May 2018