Smart satsa på en airfryer

Gillar du friterad mat? Men du kanske känner det är allt för fett med att fritera? Då ska du satsa på en airfryer. I en sådan blir det samma smak, samma känsla men bra mycket mindre fett. Om du vill satsa på att köpa en sådan, så kan det vara bra att först läsa test av airfryer. Det gör det hela enklare att välja vad för modell som kan tänkas passa dig. För det finns idag många olika sorter med airfryers. 

Det som skiljer en fritös mot en airfryer är mängden olja. I en fritös har man flera liter olja och sänker ner maten i det. I en aifryer häller man lite olja i en behållare, sedan är det varm luft som cirkulerar runt maten och gör den krispig och god.

Hitta en airfryer som passar dig

När du ska skaffa dig en airfryer, så finns det en del saker som kan vara bra att ha i åtanke. Det är bra att fundera på hur stor den ska vara och dess kapacitet. Det mäts i liter eller kilo. Det är ju bra att ha en som kan laga mat till hela familjen på en och samma gång. 

Fundera även på om din airfryer ska ha många olika funktioner. Det finns de som du kan göra annat i än bara fritera. Bland annat baka med mera. Hos Media Markt finns många bra modeller att välja mellan.

Kolla även om det finns en timer, för det kan vara bra att ha. 

3 Jan 2022