Hotta upp bilen med enkla grepp

Det är grymt snyggt med bilar som folk har lagt ner både lite pengar och massor av tid på. Såg en bil härom dagen som hade en motorhuv av kolfiber, och tonade rutor och det var faktiskt inte utan att jag blev lite imponerad. Så till den milda grad att jag stannade kvar för att se om ägaren skulle dyka upp. 

Föraren dök upp ganska snart

Jag behövde inte vänta länge innan en kille på runt 25 kom gående och jag förstod nästan direkt att det var hans bil. De hörde liksom ihop på något sätt. Hela hans stil passade in på bilens utseende och utstrålning. När han nästan var framme ropade jag lite halvhögt:

- Du, är det din bil som står där?

Jag pekade mot bilen och jag såg hur han hoppade till. Kanske trodde han att han hade gjort något fel, eller att jag hade kört på hans bil för blicken såg faktiskt lite skrämd ut. Han svarade jakande lite försiktigt. 

- Snygg bil! 

Han slappnade av direkt och såg väldigt glad ut medan han tackade. När jag frågade var han fått tag i motorhuven så berättade han att han köpt en kolfiberfilm hos solfilmskompaniet och att han även hade köpt färdigskuren solfilm där. Så nu sitter jag här och kikar på deras hemsida och funderar på vinyl, kolfiberfilm och solfilm till min bil. För vad ska man annars göra på vintern när man knappt kan vara ute? Då är det ju bättre att hotta upp sin bil med enkla medel! 

21 Jan 2021