Återhämtning vid kusten

Enligt en undersökning som någon av våra kvällstidningar gjort så är det ungefär 85-90% av oss svenskar som kommer att fira vår semester här hemma i Sverige. Det blir rätt många som ska hitta någonstans att ladda upp batterierna inför höstens jobb. En hel del väljer att åka till sina lantställen, andra ser till att boka in sig på en kryssning och några väljer mer fysiska semestrar som cykling, vandring eller liknande. 

Ett hett tips är att boka in en vistelse på hotell i Halmstad. Då får man möjlighet att slappna av i en miljö som både bjuder in till bad, sol och avkoppling. Men vad kan man då göra i Halmstad? Vi kollar!

Saker att göra i Halmstad

Till att börja med så har Halmstad mer än 45 kilometer badstrand! Där kan man tillbringa många timmar vare sig man åker ensam eller med familjen. Men här får du ytterligare tips på saker du kan göra:

  • Vargaslätten & Simlångsdalen: Vargaslätten är en arkitektritad skogsträdgård. Sigfrid Ericson är den som tagit dit alla växter från resor runt om jorden. Vargaslätten ligger mitt i Simlångsdalen som har ett flertal naturreservat och vandringsleder. 
  • Spela golf: I Halmstads närhet finns hela åtta golfanläggningar som tillsammans bjuder på 153 hål! Du som gillar golf kommer att älska den här staden. 

Restauranger, shopping och mysiga caféer avlöser varandra i stadskärnan och du kommer inte få en tråkig stund oc du väljer att boka hotell i Halmstad på din semester. 

14 Jun 2021