Skönt att komma bort lite

Det finns många sätt att koppla av på och det genom att komma bort från vardagen. En del väljer att ta en vecka eller två till solen eller en annan form av resa. Ett enkelt sätt att komma bort lite det är att åka på spa Stockholm eller spa Malmö. Jag åker gärna till ett Stockholmsspa, över dagen bara, för att koppla av ett par timmar. Men det är inte fel heller att boka en hel weekend med spa någonstans och det är precis vad jag har gjort.

Bokat sparesa till Malmö

Jag har bokat in att åka till ett spa i Malmö nästa helg. Anledningen att jag valde Malmö är att jag ändå ska till Skåne nästa vecka. Det för att hälsa på en barndomskamrat till mig. Så tänkte att jag ska göra två saker på en och samma gång så att säga. Så innan jag åker hem, så ska jag åka via detta spa i Malmö och checka in. Men kom på det nu, att kanske min vän vill åka med på detta. Kanske ska ringa och fråga. För då kan vi ju göra det tillsammans. Det är inte fel att koppla av på spa. Älskar att få massage och andra behandlingar. Så ser fram emot detta.

Koppla av i vardagen

Även då man inte kan åka någonstans är det viktigt att försöka koppla av i vardagen, med en bra bok, en promenad i skogen eller med en bra film.

21 Oct 2018