Semester med garanterad sol

Vi har haft fina sommardagar i Sverige de senaste helgerna. Men vis som man blir med åldern, vet vi att det inte är säkert att sommardagarna i Sverige består. Vädret kan komma och gå precis som det behagar. Ett tag hade vi sommar ungefär vartannat år. Att inte få den sommarvärme och sol som vi nordbor så väl behöver gör att förkylningarna under vintern kommer som på beställning. I sådana lägen är det bra med semester då man faktiskt vet att man får garanterad sol. För att få det, bör man alltså befinna sig på den 39:e breddgraden, eller däromkring. Det vill säga på Mallorca.

Mäklare som bevakar svenska intressen

Där finns nämligen en svensk mäklarbyrå på Mallorca som tar till vara alla de intressen som vi svenskar råkar ha. De har bra priser, omfattande service, som de ger kostnadsfritt. De garanterar att alla köp är lagliga och kan de juridiska processerna så att allt går rätt till. Och det är mycket viktigt då fastigheterna sköts på ett annat sätt, även om både Sverige och Spanien tillhör EU. Det är många prövningar som måste till för att ett fastighetsköp ska gå igenom, framför allt om man inte vill köpa på sig problem med fastigheterna. Och det vill man ju inte.

Få ett boende som passa dig

Det som är bra med Lavin Estates, som den svenska mäklaren heter, är att de renoverar och bygger efter dina önskemål. Har du barn, vill du säkert ha vissa saker som barnskyddsanpassat kök, trappa, källare, altaner och så vidare. Man vill ju inte att barnen ska ramla, slå sig, eller bränna sig i köket. Det är Lavin Estates proffsiga på och förstår vad du som kund vill ha. Sedan kan det finnas andra behov, som hiss inuti, eller handikappanpassat som de är duktiga på att lösa. De har egna byggare som bygger så att du blir nöjd. I gengäld bjuder Mallorca på ständigt solsken och vacker miljö - en lisa för själen!

20 Jun 2017