Res till äventyret!

Har du varit i Mexico? Landet bjuder på mer än mexikansk mat, sombreros och roliga drinkar. Här finns en urgammal historia, sevärdheter och inte minst skatter från en svunnen tid. Här kan du se djur, fotografera vida sandslätter, berg, rida i solnedgången. Här väntar dig äventyret som skulle gjort Indiana Jones avundsjuk. Är du mer lagd åt det trygga, säkra hållet finns det guidade resor, där trygg personal tar hand om dig och ser till att du får se alla sevärdheter under resan.

Allt från vida sandstränder till bergen

Här kan du bada och sola på sandstranden, om du önskar en riktigt härlig latsemester, eller dra på dig bootsen för att vandra i bergen och se sällsynta djur. Mexico är kontrasternas land och kan ge dig en resa för minnen långt utöver det vanliga. Dessutom är mexikanerna vänliga människor. Befolkningen är en av världens största smältdegel, med inkabefolknig, spanjorer, portugiser i en härlig blandning. Åker du med Inca Tours är du garanterad en resa fylld med upplevelser.

Utflyktsresa med många mål

Med Inca Tours får du se Teotihuacán, Oaxaca, San Cristobal med båttur i det fantastiskt vackra Sumidero Canyon. Du får träffa indianerna i San Juan Chamula och Zinacantan. I Palenque få du se det hisnande vattenfallet Agua Azul och ruinerna som ligger mitt i regnskogen. I Uxmal besöker du en av Mayakulturens betydelsefulla städer och ruinerna vid Kabah. Till sist får de se den storslagna ruinen i Chichen Itza. Om inte det är en händelsefull resa, vet jag inte vad det är!

Costa Rica - den rika kusten

I Costa Rica får du se de mest sällsynta djur på nära håll. Costa Rica är staden invid Karibiska havet. Bara synen av det vidsträckta havet ger lisa för själen. I norra delen av landet kan du semestra på vita stränder som du bara sett i reseannonserna. Havet är blått, sanden är vit, drinkarna är goda! Costa Rica är till ytan nästan lika stort som Svealand – eller lika litet. Här finns världens mest varierade fauna och flora. Här finns mer än en halv miljon arter. En bit från kusten reser sig aktiva vulkaner upp som fortfarande sprutar lava och beter sig som ilskna drakar. I landets södra kustområden finns prunkande nationalparker där allt från krokodiler till sengångare och apor huserar. Här kan du åka linbana över trädtopparna och vandra i regnskogen, världens "lungor". Så varför inte prova att resa med Inca Tours, du kommer inte att ångra dig!

18 Jul 2017