Prova en lyxbrunch för två

Ett litet dilemma för personer i ett förhållande kan komma att inträffa under de lediga helgerna. Vad ska man göra? Vill man kliva upp tidigt och njuta av en riktigt lyxig frukost eller vill man ligga kvar i sängen; mysa och njuta av att man är ledig? Kanske kolla lite på Netflix och inte stiga ur sängen förrän tidigast lunch. Båda sakerna har sin naturliga charm och det man missar om man väljer det senare – ligga kvar i sängen - behöver inte innebära att man går miste om en kulinarisk upplevelse. Det vill säga; numera så är det fullt möjligt att ligga kvar i sängen, ta en sovmorgon och ändå kliva upp och njuta av en välkomponerad måltid – detta utan någon som helst egen ansträngning. Det finns nämligen ett perfekt sätt att kombinera nytta med nöje och där man kan låta bli att låta det ena utesluta det andra. Varför inte prova en lyxbrunch?

Så fixar du din lyxbrunsch

Den lyxbrunch vi talar om köper man inte direkt på plats – istället så köper man ett presentkort som går att nyttja på flera olika restauranger. Det här ger en större valfrihet och det ger en bättre möjlighet att hitta en brunch för två som passar. Vill man ha lite nyttigare alternativ – smoothies, frukter, uppiggande teér och välsmakande, nyttiga smörgåsar – så går man till ett ställe. Är man istället på jakt efter lite mer onyttigare – men goda! – alternativ så kan man gå till ett annat café/restaurang och fylla sin tallrik med härlig chorizo, amerikanska pannkakor och med äggröra och bacon.

Var man äter spelar också en roll i valet: vill ni kunna njuta av utsikten, vill ni ha en mer mysig atmosfär eller vill ni känna stadens puls så finns det något för alla. Skulle ni vilja gå ut och dansa senare under kvällen så serverar många av restaurangerna exempelvis mousserande viner till brunchen. Vårt råd är alltså att ni kombinerar er sovmorgon, kliver upp när ni vill, går ut genom dörren och tar er till ett ställe där ert presentkort för en lyxbrunch är giltigt. En lördag/söndag spenderas knappast på ett bättre – och mer välsmakande! – sätt än så. Det här är naturligtvis även en perfekt present att ge bort till till vänner som kanske firar en bröllopsdag, till mamma och pappas respektive födelsedag eller varför inte till paret som har småbarn och som kanske är i behov av lite vardaglig lyx och flärd. Givetvis då med ett erbjudande om att passa barnen under tiden brunchen pågår.

 

29 Sep 2017