När tiden inte räcker till riktigt

Som ni vet så jobbar jag ju på en färja och är borta rätt mycket från hemmet. Det gör att jag inte hinner med mitt hem så som jag kanske borde. Det har gjort att jag anlitat en städfirma Stockholm. De kommer helt enkelt hem till mig varannan vecka och städar hemmet. Innan jag jobbade på färja så jobbade jag på kontor, då hade vi kontorsstädning Stockholm. Kontorsstädning är inte direkt vad som är på en båt. Det då vi har många olika typer av utrymmen. Det finns ju kontor, men det är även hytter, restauranger, barer, dansgolv med mera som ska städas. Det finns det personal till.

Smart få hemmet städat

En städfirma Stockholm kan komma de tider man vill att de ska komma. Jag vill ju helst kanske inte vara borta ute på havet när de är här, men de kan komma då jag är hemma. Eller i alla fall i stan. Dock är det ju så att jag valt ett städföretag jag känner man kan lita på. Jag hörde mig för innan jag anlita dem, om vad andra hade och vad de tyckte.

Hjälp ska man be om man behöver det

Som ni vet så anlitar jag gärna företag för att göra saker, från fönsterputs, till att städa hemmet. Det kostar inte så mycket och det är värt det. Då kan man lägga sin fria tid på andra saker när man väl är hemma från jobbet.

20 Jun 2018