Jag hinner aldrig putsa mina fönster

Jobbar man på en färja som jag gör så är det ofta man är hemifrån ganska långa perioder. Det är en hel del jobb och väldigt lite fritid. När man är ledig däremot då har man väldigt mycket fritid och den vill jag lägga på andra saker än att städa och putsa fönster hemma. Jag vill umgås med vänner, fika, gå på stan och kanske hinna med en film på bio eller en pjäs på teatern. 

Jag har hittat en lösning som funkar för mig

För att slippa sånt här så brukar jag se till att leta upp företag som kan göra det åt mig. Jag tjänar tillräckligt bra med pengar för att kunna betala för att någon annan ska göra jobbet. Dessutom så gör de det fortare och betydligt bättre. Letar man efter fönsterputs i Stockholm så hittar man massor med företag som åker runt till olika butiker och företag. Att hitta en som gör det åt privatpersoner tog lite mer tid, men jag är jättenöjd! 

Proffsigt och snabbt

Den firma jag har anlitat heter Höga Höjder. De är specialiserade på att jobba på höga höjder, vilket namnet kanske avslöjar, och de är också väldigt bra på fönster som sitter lite krångligt till. Hemma hos mig så finns det till exempel ett takfönster som jag tror aldrig varit putsat eller tvättat. Efter de varit här första gången så var även den rutan ren!. Nu har jag sett till att de kommer hit var tredje månad, för jag gillar resultatet!  

12 Apr 2018