Jag har köpt mig en bilkamera

Något som är kul att se, det är andra som filmat när det vart tokerier på vägen, och så har de lagt upp dessa klipp på nätet. De har filmat med en så kallad bilkamera. Jag som ofta är ute på resande fot, ser en hel del som händer på vägarna, som hade varit kul att dela med sig av. Så nu har även jag satsat på att köpa en bilkamera, eller dashcam, som det även heter. Denna typ av kamera är anpassad för att filma just när man är ute och åker, och man kan filma dels framåt, men även bakåt om man köper till en bakrutekamera.

Full koll med hjälp av kameran

Det är inte bara för att filma de som kör tokigt som jag har investerat i en bilkamera, utan det är även bra för att hålla koll på vägen på ett bra sätt när man kör. Filmar man bakåt till exempel så upptäcker man om nån är på väg att köra om utan att blinka. Sedan är det ju bra om det skulle  ske en olycka, då har man det på film, vad som skett.

Jag hittade min dashcam på nätet

När jag skulle bestämma mig för vilken bilkamera jag skulle köpa, så kollade jag noga igenom nätet. Det finns ju ett stort utbud av dessa kameror, och i olika prisklasser. Men jag hittade ett ställe, som heter Prylstaden där jag beställde min. De hade andra kul prylar med som jag ska kika närmare på nån dag.

 

21 Feb 2018