God italiensk mat!

Har du besökt Italien någon gång? Då vet du vilken fantastisk mat det går att få. Det är inte bara pizza och pasta som många tror utan det är stor variation. Det går att äta hur nyttigt som helst, eller hur onyttigt som helst! Som tur är så går det att få en liten bit av Italien här hemma, då vi har flera italienska restauranger att välja mellan.

Italienskt på Södermalm

Om du vill äta på en italiensk restaurang Södermalm, så rekommenderar vi restaurang Piace. Den ligger mitt i centrala Södermalm på Ringvägen. Denna restaurang är myclet omtyckt och de serverar äkta genuin italiensk mat. Det används färska och i största möjliga utsträckning ekologiska och närodlade råvaror. Menyn är fantastisk och det finns mycket att välja mellan. Antipasti till förrätt är inte fel. Det kan vara mozarella och tomater, eller blandade charkuterier. Det finns rätter så som kyckling, lamm, fisk och mycket mer. Om du vill se hela menyn, besök restaurangens hemsida, där allt finns listat. De har även rättigheter, så till maten kan du få goda drycker och efter maten sitter det fint med Dulce, eller efterrätt som vi säger i Sverige.

Boka bord om ni är många

Om ni är ett helt gäng som ska gå på italiensk restaurang Södermalm, så se gärna till att ni bokar bord innan. Ni kan ringa eller maila Piace för att göra detta. Det för att säkert få en plats på denna fantastiska pärla!

6 Nov 2017