5 skäl till att åka buss på semestern

Det finns många olika sätt att åka på semester. Man kan åka bil, cykla, ta tåget, flyga och självklart åka båt. Eller så cyklar man. Ett sätt att åka på semester, som är underskattat, är att ta bussen. Det finns många fördelar med att åka på semester med buss, och här tänkte jag dela med mig av några av de bästa skälen till att man ska välja bussen. 

  1. Du kommer ända fram - Med bussen så kommer du direkt till hotellet. Du slipper tänka på att passa tider, och behöver inte boka in taxi från flygplatsen. 
  2. Packningen är med - All din packning finns med på samma buss som du åker i. Du behöver aldrig vara rädd för att förlora bagaget och du slipper vänta vid ett band.  
  3. Du får nya vänner - En bussresa gör att man kommer väldigt nära sina medpassagerare och det är väldigt vanligt att man möter nya vänner. En vänskap som sedan består. 
  4. Fler upplevelser - En busschaufför som kör bussen kan stanna till på olika platser längs vägen. Du får se saker du aldrig annars skulle få se, och kan få vara med om lite oväntade stopp. 
  5. Priset - Att välja bussresa, med exempelvis Go by bus, gör att du får ner kostnaderna för din resa. Du får helt enkelt mer pengar över att roa dig med när du väl är på plats. 

Du kan åka på bussresor över hela Europa om du vill. Många väljer att boka en buss-semester inom Sverige, eller till Norge. Men det finns också resor till Tyskland, Frankrike, Spanien och många fler länder. Ett mycket trevligt sätt att resa om du frågar mig. 

9 Mar 2019