Tapas för finsmakare!

Den som har varit i Spanien, vet vilken god och hälsosam kost de håller sig med där. Spanjorer vet för det mesta hur man ska leva livet; ta siesta, äta Medlehavets grönsaker och fettsnåla kött. Många äter tapas på barer och pubar. Att gå på tapasbar är att umgås på ett avslappnat sätt, chosefritt och enkelt sätt.

Finns tapasbar på Östermalm

Det är går att få goda tapas även i Stockholm. På fashionabel adress i hjärtat av Östermalm finns en spansk tapasbar med mysig atmosfär där man inte har sparat på kvaliteten. Här smakar tapasrätterna som de ska och gör, liksom i Spanien, fast i svensk tappning. Här kan du stressa ner, chilla och ha trevligt med ditt sällskap. Tapas är små rätter, som tillsammans skapar en hel måltid med bara goda ingredienser. Vill du äta potatis och kött, gör du det här men i spansk tappning. Köttet är av den allra finaste patanegraskinka, potatisen göms i en god tortilla. Grönsaker kommer i form av marinerade tomater, champinjoner och oliver. Brödet doppas i lite olivolja, salt och tapenade, en mix på svarta oliver, sardeller, vitlök och kapris.

Boka bord bäst på helgerna

Här är det bäst att boka bord så du är säker på att får plats. Trevlig personal önskar dig välkommen och ser till att du och ditt sällskap trivs. Du kan också ta med barnen. Personalen tar bara fram barnstolen åt dig. Alla är välkomna till tapas i Stockholm!

12 sep 2017